| HOME |  | Clubinfo |  | Ploegen |  | Gastenboek |  | Foto's |  | Varia |

Kalender - Rangschikking
Molenbeersel - Ven Maaseik: 0 - 0

 
Nadat de reserven vriendschappelijk in de namiddag het goede voorbeeld gaven (2-4 overwinning tegen Molenbeersel, twee doelpunten van Umit en twee van Lars) trad ‘s avonds de eerste ploeg aan in het kader van de beker van de Maaskant.
We begonnen met Tom Brouns in doel, achteraan Jonas Meylaerts, Martijn Vranken, Jan Swennen en Sander Meylaerts, het middenveld bestond uit Jorn Luckermans, Domenico Castagne, Niels Provost (die ook al driekwart match met de reserven had gespeeld) en Mahmut Colak, Jelle op de tien en Benjamin Boyen in het punt. We hadden donderdag een goede eerste wedstrijd gespeeld tegen E.M Maasmechelen. Vandaag lag het tempo beduidend lager-ook te wijten aan de tegenstander en misten we ook scherpte voor goal. Positief daarentegen was desondanks natuurlijk de ruime overwinning, ook al kwamen twee doelpunten voort uit het feit dat Molenbeersel met een speler in doel stond.
We kregen al snel enkele wenkende kansen. Zowel Jelle als Benjamin konden richting doel stormen maar schoten voorlangs. Enrico coachte goed en voortdurend langs de zijkant en de eerste goal liet niet lang op zich wachten. Na een hoekschop werd de bal eerst achteruit gelegd en vervolgens breed richting Jorn die met een verre knap de gelegenheidsdoelman verschalkte (0-1) . Helaas pakten we even later een vermijdbaar tegendoelpunt. De counter was te gemakkelijk en achteraan gingen we met twee naar één speler waardoor Marco Siborgs vrijkwam voor doel en hij tegen zijn ex-club de gelijkmaker over Tom kon wippen. (1-1) We lieten nog wat kansen liggen totdat Jorn het weer op zijn heupen kreeg. Hij wurmde zich tussen twee man door en met de binnenkant voet krulde hij de bal enig mooi in de winkelhaak (1-2) Wat een onhoudbaar en schitterend doelpunt! 1-2 aan de rust.
 
We begonnen de tweede helft aanvankelijk in dezelfde formatie. Het duurde echter niet lang vooraleer de coach ging wisselen. Op het veld hetzelfde spelbeeld. Wij waren dominant, konden kansen afdwingen ook al bleef het tempo erg laag. Achteraan gaven we nog weinig weg. Regelmatig pakten we Molenbeersel in de rug van hun verdediging , maar de kers op de taart in de vorm van een doelpunt ontbrak. Het was uiteindelijk Lars, opnieuw met een heerlijke strike uit de tweede lijn, die het ijs opnieuw brak. In de rechterbenedenhoek vanuit zijn standpunt verdween de bal in doel. Zijn derde treffer van de dag, al zal ik, beste Lars, een ander hoogtepunt uit beleefdheid, niet vermelden:-)))))))) Soit, in ieder geval...goed bezig!!! Het vierde doelpunt kwam er na een scherpe counter. Jorn werd vrijgespeeld en bereikte de volledig vrijstaande Jelle voor doel die cooltjes en rustig de bal binnentikte. Het vijfde doelpunt kwam er na een hoekschop die door Joris Geron werd binnengekopt. Ook Molenbeersel rechtte nog eens de rug. Een lange bal verraste onze verdediging, werd aangepakt en tegen de kruising getrapt.
 
Blijkbaar moesten er achteraf nog strafschoppen worden getrapt. We wonnen opnieuw met 4-3.

Login :
Naam :

Paswoord :

Ven Maaseik © 2006